Logga in
RSS Dela Sök
Skriv ut Webbkarta

Vad och varför

Entitet tillhandahåller tjänster och produkter för en strategisk och kreativ marknadskommunikation.

Vad vi gör, rent konkret.

Vi erbjuder företag och organisationer professionella lösningar inom området "strategisk och kreativ marknadskommunikation". Man kan sammanfatta den benämningen som "vi gillar roliga marknadsföringsprojekt där vi kan utvecklas tillsammans med kunden". Det kan vara allt från enklaste grafiska profiler till produktkataloger, det kan vara allt från enkla tidningsannonser till integrering av sociala medier i befintlig marknadsföring, det kan vara en enkel webbsida till ett avancerat system som skall integreras med exempelvis Facebook. Här nedan kan du läsa lite mer.

 

> Webbproduktion

Med över 10 års erfarenhet av att skapa professionella webbsidor kan du med gott förtroende vända dig till oss.

Vi har byggt allt från de enklaste hemsidor till avancerade e-handelssystem.

> Grafisk formgivning

Grafisk formgivning är att hitta balans i det man skapar, att förmedla en känsla, att välja färger som harmonerar med det budskap man vill nå ut med, att med enklast möjliga medel uppnå maximal effekt med det man skapar.

> Marknadsföring

"Syns man inte finns man inte" är idag ett vedertaget begrepp, men hur gör man för att synas? Vi kan hjälpa er att få maximalt exponeringsvärde relaterat till er marknadsföringbudget, vilka medier ni bör satsa på och framför allt ett professionellt genomförande.

 

Varför vi gör det, helt enkelt.

För att vi gillar det vi gör och vi gör det bra. Vi tycker det är intressant att följa med och delta i utvecklingen. Vi kan tillhandahålla kostnadseffektiva och professionella lösningar som står sig mot konkurrensen. Vi gillar förutsättningarna och sättet vi jobbar på. Men framför allt gillar vi när ett projekt är slutfört och kunden är nöjd och glad.